Meer eigendommen onder project 'Campus Day & Night'

  Ref. Type

'Campus Day & Night'

Naamsesteenweg 192c, 3001 Heverlee 1, 3001 Heverlee

Investeringsproject van 12 luxueuze studentenflats en 1 horeca-mogelijkheid op gelijkvloers in Heverlee

Investeringsproject van 12 luxueuze studentenflats en 1 horeca-mogelijkheid op gelijkvloers in Heverlee.
Deze gloednieuwe, hoogwaardige campus verzekert een mooi rendement. Elke studentenflat wordt instapklaar afgewerkt en zal bijgevolg snel return geven. Het prachtige nieuwbouw pand wordt volledig afgewerkt met het oog op de stijgende verwachtingen van studenten (en hun ouders): duurzaamheid, kwaliteit, gemeenschappelijke ruimtes, ... De kamers met eigen sanitair en gemeenschappelijke keuken bevinden zich bovendien op de bekende Naamsesteenweg in Heverlee, op een steenworp van de universiteit en hogescholen, tal van eet-en drinkgelegenhedenen het openbaar vervoer en het station van Heverlee. Een ideale plek om op kot te zitten en bijgevolg heel gegeerd bij de studenten.
In wat investeert u? Keuze uit 12 luxueuze studentenflats met eigen badkamer tot 26m² (met of zonder mezzanine) en /of 1 horeca-gelijkvloers casco afgewerkt,
Gloednieuw, geschilderd en gemeubeld met gemeenschappelijke keuken. Hoog aantoonbaar nettorendement, Flex-formule: u kan beroep doen op een zorgeloze verhuur- en beheerservice incl. 2 jaar verhuurgarantie.
Meer info over dit project: Immo Clicking Hilde 0476/279294 of hilde@immoclicking.be

Hilde Robberechts
Hilde Robberechts +32 476 27 92 94 (Ref. 2347625)